top of page
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09988.jpg
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-00066.jpg

Projectbegeleiding

Wil jij graag ondersteuning om een specifiek project binnen jouw organisatie te realiseren? Is er binnen jouw organisatie een concreet project dat maar niet van de grond komt? Moet de artikelstructuur veranderd worden? Wil je de financiële stromen inzichtelijk maken zodat je ook echt kunt sturen op basis van jouw stuurinformatie? We begeleiden jouw project van a tot z en gaan ook graag voor jou aan de slag!

 

Laat de sofware ook echt voor jou werken!

Wij geloven erin dat de software waarmee jij als organisatie werkt ook echt van meerwaarde moet zijn. Wanneer jij de software van AFAS, eventueel in combinatie met andere pakketten en tools goed inricht, levert dit jou als organisatie een enorm voordeel. Op deze manier laat jij de software ook echt voor jou werken!

Beheer van AFAS

Wanneer er binnen jouw organisatie een project uitgevoerd moet worden, beperkt zich dat vaak niet alleen tot de software van AFAS. Er zijn ongetwijfeld meerdere softwarepakketten en (online) tools betrokken. En dat is nu precies waar wij enthousiast van worden! Wij verdiepen ons altijd in jouw doelstelling. Wat wil jij bereiken? En dat gaan we voor jou realiseren!

 

We verdiepen ons in de bedrijfsprocessen, adviseren hierover en zorgen ervoor dat de softwaretoepassingen jou ook echt gaan ondersteunen! We zorgen dat het echt werkt en op elkaar aansluit. 

©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-00095.jpg

Projectmanagement,
de sleutel tot succes!

Elk project, groot of klein begint met een goed plan. Tijdens onze kennismaking brengen we jouw doelstellingen in kaart en definieren we de scope van het project. Uiteraard nemen we je mee in het hele proces. We bieden structureel een voortgangsrapportage, zodat direct inzichtelijk is waar we met elkaar staan. Jouw gehele organisatie wordt meegenomen, jouw medewerkers spelen namelijk een cruciale rol om het project tot een succes te maken! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

 

©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09890.jpg

Samen op weg naar een succesvol resultaat!

bottom of page