top of page
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09988.jpg
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09964.jpg

Optimalisatie

Hoe kun je jouw software van AFAS, eventueel in combinatie met andere tools, maximaal inzetten? Wij brengen het verbeterpotentieel voor jouw organisatie in beeld en helpen je de software volledig te benutten. Wij geloven dat de software waarmee jij als organisatie werkt, jouw bedrijfsprocessen maximaal zouden moeten ondersteunen. Optimaliseer je AFAS software omgeving en realiseer direct resultaat! 

 

Klaar voor de volgende stap?

Gebruikt jouw organisatie de software van AFAS maar wil je deze nog beter benutten? Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap? Als gecertificeerde AFAS experts helpen wij je hierbij graag! Misschien wil jij bepaalde processen efficiënter organiseren of misschien heb je een tekort aan personeel en is het een noodzaak om met minder mensen toch een uitstekende service te bieden aan jouw klanten. Als gedreven AFAS specialisten staan wij voor jou klaar om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en optimaal in te richten met behulp van software van AFAS. Maar ook koppelingen met andere software tools verliezen wij niet uit het oog. Wij maken het voor jou eenvoudig!

Meer grip en structuur

Binnen de software van AFAS zijn er ontzettend veel mogelijkheden om diverse processen te automatiseren en jouw organisatieprocessen naar een hoger niveau te tillen. Door het goed inrichten van de software van AFAS, is het bijvoorbeeld mogelijk om de administratieve handelingen enorm te verminderen. Zo zorg je als organisatie voor meer grip en structuur en dat scheelt tijd én geld! Samen met jou ontdekken we waar de meeste winst te behalen valt voor jouw organisatie! 

©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09621.jpg
©Richard Rood HR2 Solvaters 05-02-2024-05212.jpg

Wij optimaliseren.
Jij haalt het maximale uit je bedrijfsprocessen!

bottom of page