top of page
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09988.jpg
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09858.jpg

Beheer

Nadat de implementatie en/of optimalisatie voltooid is begint pas het echte werk: het continu automatiseren en verbeteren van je processen. Kan jouw organisatie hier wel wat hulp bij gebruiken? Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat de software van AFAS, eventueel in combinatie met andere tools, jou écht meerwaarde gaat bieden. 

 

Grip, snelheid en inzicht

Als jouw organisatie al gebruik maakt van de de software van AFAS is het een must dat je deze ook beheert. Alleen door met vaste regelmaat de software te beheren en te optimaliseren zorg je ervoor dat deze van meerwaarde blijft voor jouw organisatie. Maar dit kost natuurlijk wel tijd. Tijd die er binnen jouw organsiatie misschien niet altijd is. Daarom maken wij het jou makkelijk en kun je het beheer aan ons uitbesteden. Maar daar stopt het niet. Wanneer je met Solvaters samenwerkt, laten we je ook direct graag zien welke optimalisatiekansen er voor jouw organisatie zijn. Zo geven we direct ook weer tijd terug aan jouw organisatie!

Beheer van AFAS

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor het beheer van de software van AFAS? Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij kijken graag met je mee en nemen werk voor je uit handen. De software van AFAS biedt veel functionaliteiten, regelmatig zijn er nieuwe updates en binnen jouw organisatie zijn er ongetwijfeld gebruikers met vragen en wensen. Onze AFAS experts ondersteunen je bij het beheer van AFAS en geven je tegelijkertijd advies over het implementeren en/of optimaliseren van (nieuwe) functionaliteiten binnen de software. Natuurlijk kunnen wij dit ook meteen inrichten. 

©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-00095.jpg
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09890.jpg

Beheer van AFAS door Solvaters, geeft je grip, snelheid en inzicht!

bottom of page