top of page
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09715.jpg

Werken bij

Solvaters is een onderneming vol ambitie. We werken proactief, met een no nonsens mentaliteit waarbij wij oog houden voor kwaliteit. Lijkt het jou tof om samen voor prachtige opdrachtgevers aan de slag te gaan? Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures. Herken jij je in het geschetste profiel?  Neem contact met ons op en wie weet, verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Openstaande vacatures

Als ervaren AFAS Consultant ondersteun jij klanten van Solvaters in het efficiënt inrichten van de software van AFAS. Ben jij een ervaren en gemotiveerde professional op het gebied van AFAS  implementaties en optimalisaties en ben je bekend met het AFAS-software systeem? Dan ben je bij ons meer dan welkom! Als AFAS Consultant ben je verantwoordelijk voor diverse uitdagende optimalisatietrajecten bij diverse aansprekende opdrachtgevers. 


Over Solvaters
Solvaters is een onderneming vol ambitie. We werken proactief, met een no nonsens mentaliteit waarbij wij oog houden voor kwaliteit. Omdat wij willen groeien als onderneming zijn wij op zoek naar een AFAS Consultant ERP en HRM/Payroll die ons team voor 32 - 40 uur per week komt versterken. Wil je meer weten over Solvaters? Kijk dan verder rond op onze website.

 

Meer informatie? Kennismaken?

AFAS Consultant worden bij Solvaters? Laten we dan binnenkort kennismaken! Heb je vragen over deze vacature? Floor Oskam beantwoordt jouw vraag graag telefonisch via 085 - 022 06 04 of stuur een e-mail naar Floor@solvaters.nl.

Kom bij ons werken!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

bottom of page