top of page
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-09715.jpg
©Richard Rood HR2  SOLVATORS 17-02-2023-00111.jpg

Implementatie

Heeft jouw organisatie gekozen om met de software van AFAS te werken? Dan is het een must om deze software vanaf de basis ook goed in te richten. Wij geloven namelijk dat de software ondersteunend moet zijn aan jouw bedrijfsprocessen. Op deze manier laat je de software ook echt voor jouw organisatie werken!

Ben jij op zoek naar een partner die jullie kan begeleiden naar een succesvolle implementatie van jouw AFAS software? Wij helpen je graag! 

Wat is jouw doelstelling?

Waar wil jouw organisatie de software van AFAS voor gaan gebruiken? Is het de bedoeling om je financiele processen met behulp van AFAS meer te stroomlijnen en resultaten inzichtelijk te maken? Of wil jij HR-processen automatiseren met de software van AFAS, zodat je allerlei werkzaamheden, zoals salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie met een muisklik kunt regelen? Of wil jij jouw orderbeheer optimaliseren zodat je jouw klanten een uitstekende winkelervaring kunt bieden? Kortom; jouw doelstelling is voor ons het belangrijkste vertrekpunt! 

Aanpak

Wij helpen jouw organisatie ook graag om met de software van AFAS slimmer en efficiënter te werken! Maar dat gaat niet vanzelf. Het goed implementeren van de software is hierbij een must. Met onze ervaring begeleiden we je graag in dit traject. Wij werken volgens een vaste implementatiemethode. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we jouw gehele organisatie en processen doorlopen en er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. 

Op basis van jouw doelstellingen gaan we we aan de slag. Er wordt een projectplan en een projectorganisatie samengesteld, waarbij we ook direct rekening houden met hoe het beheer vervolgens ingericht gaat worden. Ook besteden we veel aandacht aan het betrekken van de hele organisatie. Het is namelijk belangrijk dat de nieuwe werkwijze ook geaccepteerd en 'gedragen' wordt door de mensen in jouw organisatie. 

Samen op weg naar een succevolle implementatie!

Evelien E-HRM Consultant Evert ERP Consultant.jpg

Samen aan de
slag met het implementeren
van AFAS?

Benieuwd naar wat Solvaters voor jouw bedrijf kan betekenen? Of meer weten over onze manier van werken? Laat het ons weten! Wij helpen jou en je bedrijf graag verder.

bottom of page