top of page
Evelien.png
Evelien Walsh Solvaters

Even voorstellen | Evelien Walsh

Evelien, Senior E-HRM Consultant & Projectleider HRM. Ervaren AFAS HRM Expert.

Sinds 1 oktober 2023 werkzaam bij Solvaters, verantwoordelijk voor alle HRM/Payroll projecten. Enthousiast en gedreven. 

Benieuwd naar meer? Lees hieronder mijn hele verhaal.

Meet Evelien

Hoi, welkom!

Mijn naam is Evelien Walsh, 35 jaar oud, en woon samen met mijn man en onze twee kinderen. Voetbal is mede door mijn man en kinderen een grote passie van mij. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Of het nu gaat om leuke uitstapjes met mijn gezin, gezellige momenten met vrienden, of boksen en andere sporten, ik houd van een dynamische en energieke levensstijl.

Na ruim negen jaar gewerkt te hebben Projectleider en Senior E-HRM Consultant bij een andere werkgever, heb ik besloten de overstap te maken naar een kleinere organisatie waar ik een meer persoonlijke bijdrage kan leveren en mezelf daardoor nog beter kan ontwikkelen en van meerwaarde kan zijn voor onze klanten. Momenteel ben ik Senior E-HRM Consultant en Projectleider, AFAS Expert HRM bij Solvaters, waar ik verantwoordelijk ben voor alle HRM/Payroll opdrachten en het HRM/Payroll team. Bij Solvaters staan we naast de klant, gaan we verder waar anderen stoppen en streven we altijd naar het optimale resultaat. Ook verlies ik het oog voor detail in de communicatie niet uit het oog.

Ik kijk ernaar uit om mijn expertise en passie in te zetten om bij te dragen aan het succes van zowel ons team als onze klanten.

Ben je benieuwd wat ik voor je betekenen? Stuur me een berichtje.

bottom of page